2 az 1-ben fénykard szett űrfénykard hangokkal
search
  • 2 az 1-ben fénykard szett űrfénykard hangokkal
  • 2 az 1-ben fénykard szett űrfénykard hangokkal
  • 2 az 1-ben fénykard szett űrfénykard hangokkal
  • 2 az 1-ben fénykard szett űrfénykard hangokkal

2 az 1-ben fénykard szett űrfénykard hangokkal

18 808 Ft
Adóval együtt

2 az 1-ben Fénykard készlet Space Fénykard hangokkal A Space Lightsabers Set igazi csemege a sci-fi rajongók és az epikus csaták rajongói számára

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

2 az 1-ben Fénykard készlet Space Fénykard hangokkal

A Space Lightsabers Set igazi csemege a sci-fi rajongók és az epikus csaták rajongói számára. Ez az egyedülálló készlet a csúcstechnológiát a hagyományos harcosok szellemével ötvözi, páratlan élményt teremtve mindazok számára, akik arról álmodoznak, hogy galaktikus harcokban harcolnak.

A kardok kék fényt bocsátanak ki, ami tökéletesen tükrözi az űrpárbaj futurisztikus jellegét. Ezenkívül a hangeffektusok izgalmat adnak minden egyes találkozáshoz, fokozva a harc hitelességét, és epikus csatákba vonják a játékosokat.

Amiben kitűnik ez a készlet a többi közül, az az a képesség, hogy két kardot kombinálhat, így csodálatos fegyvert hozhat létre, lenyűgöző 132 centiméter hosszúsággal. Ez az erős fegyver nemcsak a játék látványos eleme, hanem masszív felépítésével is lenyűgöz, amely garantálja a tartósságot a legintenzívebb összecsapások során is.

A műanyag pengék strapabíró csatlakozóval vannak összekötve, amely biztosítja a biztonságot és a megbízhatóságot a harc során. Sőt, a pengék szétválasztásának köszönhetően a játékosok rugalmasan használhatják a kardokat, így külön is használhatják őket.

A Space Lightsabers Set nem csak egy szórakoztató eszköz, hanem egy módja annak, hogy eljuss az űrkalandok fantasztikus világába, és elvállald a galaxis igazi hősének szerepét. Mindenki számára, aki izgalmas csatákról álmodik a távoli űrben, ez a készlet tökéletes választás.

Kard méretei:

66 cm x 3,5 cm x 3,5 cm

A csomag mérete:

70,5 cm x 14,5 cm x 4 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Chłopcy
Wiek: +3

GL19871
3 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991012788
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.