Gyermek tollaslabda ütők Animals sárga rózsaszín
search
  • Gyermek tollaslabda ütők Animals sárga rózsaszín
  • Gyermek tollaslabda ütők Animals sárga rózsaszín
  • Gyermek tollaslabda ütők Animals sárga rózsaszín
  • Gyermek tollaslabda ütők Animals sárga rózsaszín

Gyermek tollaslabda ütők Animals sárga rózsaszín

18 386 Ft
Adóval együtt

Gyermek tollaslabda ütők Állatok Sárga Rózsaszín A gyerekeknek szánt tollaslabda ütők nem csak az aktív szórakozás egyik módja, hanem kiváló lehetőség a motoros készségek fejlesztésére és új sportélmények megszerzésére is

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Gyermek tollaslabda ütők Állatok Sárga Rózsaszín

A gyerekeknek szánt tollaslabda ütők nem csak az aktív szórakozás egyik módja, hanem kiváló lehetőség a motoros készségek fejlesztésére és új sportélmények megszerzésére is. Sárga és rózsaszín ütők élénkítik a játékot, az állatmotívum pedig barátságos karaktert kölcsönöz nekik, ami minden bizonnyal érdekelni fogja a kicsiket.

A biztonságos anyagból készült denevérek tökéletesen illeszkednek a gyerekek kis kezéhez. A fogantyú puha habja kényelmes fogást biztosít, és minimálisra csökkenti a horzsolások és sérülések kockázatát. Ennek köszönhetően még a legfiatalabb játékosok is magabiztosan és kényelmesen érzik magukat játék közben.

A készlet nem csak ütőket tartalmaz, hanem labdát és tollaslabdát is, amely különféle szórakozási és edzési formákat tesz lehetővé. A gyerekek különféle játéktechnikákkal kísérletezhetnek és fejleszthetik készségeiket szórakozás közben.

Ez nem csak remek szórakozás, de egyben lehetőség az egészséges életmód elsajátítására és a sportolási készségek fejlesztésére is kiskorától kezdve. A gyerekeknek szánt tollaslabda ütők ideális módja a szabadban eltöltött időnek és az aktív szórakozásnak, amely támogatja a gyermek fizikai és érzelmi fejlődését.

Raklap méretei:

38,5 cm 23,5 cm x 3,5 cm

A csomag mérete:

48cm x 26cm x 4cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL19603
12 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991009788
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.