RC Drone X26 SYMA fekete
search
  • RC Drone X26 SYMA fekete
  • RC Drone X26 SYMA fekete

RC Drone X26 SYMA fekete

27 650 Ft
Adóval együtt

RC Drone X26 SYMA Fekete Szokatlan fekete drón zöld propellerekkel

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

RC Drone X26 SYMA Fekete

Szokatlan fekete drón zöld propellerekkel. Kompakt méretei 13 cm x 13 cm x 5 cm, ami lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, bármikor, bárhol készen áll a repülésre.

Ez a drón dinamikus repüléseket tesz lehetővé, másodpercenként 1-1,5 méteres sebességgel. Lehetősége van felülről felfedezni a környéket, legfeljebb 30 méteres távolságot tartva a pilótától. Ennek köszönhetően új nézőpontokat és meglepő nézeteket fedezhet fel.

Anélkül, hogy időt vesztegetne a hosszú töltési időkkel, gyorsan visszatérhet a repüléshez, mivel ennek a drónnak a töltési ideje mindössze 90 perc. A készlet tartalmaz egy 3,7 V-os 380 mAh-s akkumulátort a drónhoz, és a távirányítóhoz szükséges elemeket (4 x AA) nem tartalmazza.

A drón 2,4G frekvencián működik, így stabil kapcsolatot biztosít a pilóta és a drón között. A csomagban 4 cserélhető propeller és egy töltőkábel is található, így a drónt kiváló állapotban tarthatod.

A drón kiváló minőségű műanyagból készült, ami garantálja a tartósságát és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességét. Sőt, ennek a drónnak van akadálykerülő üzemmódja, ami megkönnyíti a repülést nehezebb körülmények között is.

A készlet részét képező fehér távirányító 13 cm x 11 cm x 5 cm méretű, így kényelmes és precíz vezérlést biztosít. A készlethez tartozó kézikönyv segít gyorsan elkezdeni a kalandot a drónnal.

Az egész 35 cm x 21 cm x 8 cm méretű tömör csomagolásba van csomagolva, ami garantálja a biztonságot a szállítás során. Ha készen áll egy lenyűgöző repülési élményre, ez a drón az Ön számára készült. Fedezze fel a világot ma új szemszögből!

A készlet összetevői:

- drone

- töltőkábel

- távoli

- cserélhető légcsavarok

Dron méretei:

13cm x 13cm x 5cm

A csomag mérete:

35 cm x 21 cm x 8 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 8 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Wiek: 8+
Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 8 lat
Płeć: egynemű

GL14879
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
5905515353441
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.