SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO
search
  • SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO
  • SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO
  • SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO
  • SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO
  • SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO
  • SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO

SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO

25 082 Ft
Adóval együtt

SYMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO A Syma S111 GYRO helikopter az Agusta A109 Power hű másolata

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

SYMA S111G helikopter

+ Távirányító

R/C GYRO

A Syma S111 GYRO helikopter az Agusta A109 Power hű másolata. A helikopter lazán rögzített rotorokkal rendelkezik, így sokkal nehezebb megsérteni a helikoptert leeséskor. A helikopter a legújabb GYRO stabilizációs rendszerrel van felszerelve, amely jelentős hatással van a repülés irányíthatóságára. A giroszkóp segít a helikopter kívánt helyzetének megőrzésében.

A giroszkóp jelentős hatással van a biztonságra és a használat kényelmére. A távirányító hatótávolsága (kb. 10 méterig) lehetővé teszi az otthoni problémamentes vezérlést. A távirányítót kiegészítésképpen egy kábellel is felszereljük a helikopter akkumulátorának töltésére, ha nem férünk hozzá USB porthoz. Az itt bemutatott modellt mi személyesen teszteltük és szenzációsan teljesítettük a tesztek során.

A giroszkóp és a forgás beállítására szolgáló speciális trimmer megkönnyíti bárki számára a gép vezérlését a levegőben. A helikopter nagyszerű meghajtórendszerrel rendelkezik, és nem csak beltéren, hanem kültéren is kiválóan teljesít.

A modell főbb jellemzői:

- 3 csatornás teljes méretű infravörös távirányító, amely lehetővé teszi: előrerepülés visszarepülés emelkedés

- jobbra fordulás balra

- 360 fokos elforgatás

- a távirányító speciális forgatógombbal rendelkezik a távirányító frekvenciaválasztóval van felszerelve a távirányítóhoz 6 db AA elem szükséges A helikopter Li-Poly elemmel van felszerelve (tartozék) - az akkumulátort az első használat előtt fel kell tölteni

A készlet tartalma: Syma S1116G helikopter multifunkciós infravörös távirányító a teljes vezérléshez USB kábel a modell töltéséhez (pl. számítógépről, laptopról stb.) Töltő a hatékony töltéshez tartalék lapát a farokmotorhoz Az RC helikopterek lehetővé teszik olyan készségek fejlesztését, mint pl. mint a koncentráció, a kézi készségek, a gondolkodás sebessége, a mozgékonyság és a ravaszság. A helikopter indításához a távirányítót szinkronizálni kell a helikopterrel minden egyes indításakor. Ez a Helikopter bekapcsolásával, majd a távirányító bekapcsolásával történik.

A távirányítón található LED-nek villognia kell. Ezután állítsa a gázkart (bal oldali joystick) a távvezérlőn teljesen lefelé, majd teljesen felfelé, majd ismét teljesen lefelé. A LED abbahagyja a villogást, és folyamatos fénnyel világít. Ez azt jelenti, hogy a helikopter szinkronban van a távirányítóval, és készen áll a repülésre.

A Helikopter méretei: 21,5 cm x 5 cm x 9,5 cm

Csomag méretei: 48 cm x 19 cm x 9 cm


Db rajzfilmenként: 18 szt.
Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 14 lat
>Płeć: Chłopcy
Wiek dziecka: 14+

GL12650
2 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905214976842
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.