Távirányított tűzoltóautó R/C
search
  • Távirányított tűzoltóautó R/C
  • Távirányított tűzoltóautó R/C
  • Távirányított tűzoltóautó R/C
  • Távirányított tűzoltóautó R/C
  • Távirányított tűzoltóautó R/C

Távirányított tűzoltóautó R/C

20 183 Ft
Adóval együtt

Távvezérelt tűzoltóautó R/C Meggyőződésünk, hogy szinte minden kisfiú arról álmodozott, hogy a jövőben bátor tűzoltó lesz, és eloltja a lángokat – ez a játék egy álom vált valóra

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Távvezérelt tűzoltóautó R/C

Meggyőződésünk, hogy szinte minden kisfiú arról álmodozott, hogy a jövőben bátor tűzoltó lesz, és eloltja a lángokat – ez a játék egy álom vált valóra! A távirányítós tűzoltóautó a legkisebb akadály nélkül érezheti magát ebben a szerepkörben.

Gumi kerekekre egy nagy piros tűzoltóautó van felszerelve. Könnyen megbirkózik az útjában lévő apró ütésekkel. A jármű felépítésében a legfontosabb elemek meg vannak jelölve, ennek köszönhetően úgy néz ki, mint egy teljes méretű megfelelője.

A jármű távirányítóval történő működtetése lehetővé teszi az előre/hátra és jobbra/balra vezetést, a kormányra emlékeztető forma pedig tökéletesen passzol fiatal tűzoltóautó-kezelőnk kis kezéhez. Az autóval való játék minden bizonnyal sok örömet fog okozni gyermekének. Ennek köszönhetően minden néhány éves gyerekben fejlődni fog a képzelet és a logikus gondolkodás.

A halmazelemek méretei:

- tűzoltóautó: 27 cm x 8,5 cm x 10,5 cm

- távirányító: 11 cm x 10 cm

A játék csomagolásának méretei:

35 cm x 16 cm x 11,5 cm

A tűzoltóautó három 1,5V-os AA elemmel működik (nem tartozék), a távirányítóhoz két 1,5V-os AAA elem szükséges (nem tartozék). A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak. Átlátszó üvegablakú dobozba van csomagolva, így ajándéknak is tökéletes.

GL7222
53 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5904665996546
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.