Távirányítós sportautó
search
  • Távirányítós sportautó
  • Távirányítós sportautó
  • Távirányítós sportautó
  • Távirányítós sportautó
  • Távirányítós sportautó

Távirányítós sportautó

28 059 Ft
Adóval együtt

Távirányítós sportautó Távirányítós autó színes, sportos grafikával

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Távirányítós sportautó

Távirányítós autó színes, sportos grafikával. A bemutatott modell 1:10 méretarányban készült, így hihetetlenül valósághűnek tűnik. Ez a versenyautó minden fiatal versenyző álmát valóra váltja. A távirányítós R/C versenyjármű segít gyermekének olyan készségek fejlesztésében, mint például a játékautó vezetése, valamint erősíti a koncentrációt, valamint fejleszti a kézi készségeket, a mozgékonyságot és a ravaszságot.

A játék áramvonalas és könnyű kialakítása, valamint a távirányító lehetősége csak néhány a termék előnyei közül. Az autó PVC műanyagból készült, amely ellenáll az alacsony hőmérsékletnek, deformációnak és törésnek, valamint robbanásnak. A jármű puha gumi kerekei gondoskodnak arról, hogy az autó kiváló tapadást biztosítson különféle felületeken. A termék jellemzői nagyszerű szórakozást tesznek lehetővé egészséges versennyel kombinálva. Ezentúl a gyereknek nem kell egyedül játszania – a távirányító segítségével az autó bármilyen irányba manőverezhető, így remek alap lehet a barátokkal való autóversenyzésre.

A versenykészlethez mellékelt távirányító 2,4G frekvencián fogad, ami csökkenti a játék közbeni interferenciát. Fel van szerelve egy tárcsával és egy gombbal, amelyek az előre-hátra és a jobb-bal vezérlésért felelősek.

Ahhoz, hogy gyermeke jól érezze magát, a távirányítóhoz 2 db AA 1,5 V-os elem szükséges. Az autó indításához újratölthető elemekre van szükség, amelyeket a készlet tartalmazza.

Az autó 14 éven felüli gyermekek számára alkalmas.

A halmazelemek méretei:

- autó: 44 cm x 19 cm x 14 cm,

A csomagolás méretei:

-55 cm x 24 cm x 20 cm


Db rajzfilmenként: 9 szt.
Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 14 lat
Płeć: unisex
>Wek: 14+

GL5111
41 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5907625589598
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.