Távirányított interaktív robot kutya táncol parancsokat követve rózsaszín
search
  • Távirányított interaktív robot kutya táncol parancsokat követve rózsaszín
  • Távirányított interaktív robot kutya táncol parancsokat követve rózsaszín
  • Távirányított interaktív robot kutya táncol parancsokat követve rózsaszín
  • Távirányított interaktív robot kutya táncol parancsokat követve rózsaszín

Távirányított interaktív robot kutya táncol parancsokat követve rózsaszín

29 067 Ft
Adóval együtt

Távvezérelt interaktív robot kutya táncol parancsokat követ Rózsaszín Az intelligens, távirányítós Robo-dog egy fejlett interaktív játék, amelyet arra terveztek, hogy a gyermekek számára felejthetetlen szórakozási és tanulási pillanatokat biztosítson

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Távvezérelt interaktív robot kutya táncol parancsokat követ Rózsaszín

Az intelligens, távirányítós Robo-dog egy fejlett interaktív játék, amelyet arra terveztek, hogy a gyermekek számára felejthetetlen szórakozási és tanulási pillanatokat biztosítson. A táncolni, énekelni és érintésre reagálni tudó, többfunkciós robo-kutya tökéletes fejlődési és játéktárs minden kisgyermek számára.

Precíz kialakításának köszönhetően a kutya nem csak egy igazi kutya viselkedését utánozza, hanem a házi kedvencekre jellemző alapvető parancsokat is végrehajtja. Le tud feküdni, ülni, játszani, sőt ugatni is tud, ezzel növelve az interakció hitelességét és mosolyt csalva a gyermek arcára. A programozási funkció lehetővé teszi a parancsok programozását, amely lehetővé teszi a kutyával való interakció egyéni beállítását a gyermek képzeletének megfelelően.

A kutya világító szemekkel van felszerelve, amelyek villognak a feladatok végrehajtása közben, így még több valóságot adnak a játékhoz. A professzionális távirányítónak köszönhetően a működési hatótáv akár a 25 métert is eléri, így otthon és a szabadban is játszhatsz.

Ennek a robotkutyának az egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy képes reagálni az érintésre. A baba különféle funkciókat aktiválhat az állának finom megérintésével, ami serkenti érzékszerveit, és ösztönzi az interakciót.

Emellett a kutya három különböző stílusban táncolhat zenére, ami még színesebbé és energikusabbá teszi a szórakozást. Nemcsak táncol, hanem aranyos mozdulatokat is végez, amelyek nevetésre és a szórakozásban való aktív részvételre ösztönzik gyermekét.

A nyomkövető módban a kutya követni tudja a távirányítót a kezében tartó gyereket, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot.

Egy intelligens, távirányítós, távirányítós robo-kutya nemcsak kiváló játék, hanem a gyermek tanulásának, fejlődésének eszköze is. Fejlett funkcióinak és valósághű megjelenésének köszönhetően minden kisgyermek kedvenc társa lesz, sok órányi szórakozást és oktatást biztosítva.

A kutyát egy 3,7V-os elem táplálja, amely a készlet részét képezi.

A távirányító 2x 1,5V AAA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.

A kutya méretei:

23cm x 23cm x 14cm

A csomag mérete:

27,5 cm x 25,5 cm x 16 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL19741
6 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991011163
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.