Távirányítós interaktív robot kutyatánc követi a parancsokat kék színben
search
  • Távirányítós interaktív robot kutyatánc követi a parancsokat kék színben
  • Távirányítós interaktív robot kutyatánc követi a parancsokat kék színben
  • Távirányítós interaktív robot kutyatánc követi a parancsokat kék színben
  • Távirányítós interaktív robot kutyatánc követi a parancsokat kék színben

Távirányítós interaktív robot kutyatánc követi a parancsokat kék színben

29 067 Ft
Adóval együtt

Távvezérelt interaktív robotkutya tánc követi a parancsokat kék Az intelligens, távirányítós Robo-dog egy fejlett interaktív játék, amelyet arra terveztek, hogy a gyermekek számára felejthetetlen szórakozási és tanulási pillanatokat biztosítson

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Távvezérelt interaktív robotkutya tánc követi a parancsokat kék

Az intelligens, távirányítós Robo-dog egy fejlett interaktív játék, amelyet arra terveztek, hogy a gyermekek számára felejthetetlen szórakozási és tanulási pillanatokat biztosítson. A táncolni, énekelni és érintésre reagálni tudó, többfunkciós robo-kutya tökéletes fejlődési és játéktárs minden kisgyermek számára.

Precíz kialakításának köszönhetően a kutya nem csak egy igazi kutya viselkedését utánozza, hanem a házi kedvencekre jellemző alapvető parancsokat is végrehajtja. Le tud feküdni, ülni, játszani, sőt ugatni is tud, ezzel növelve az interakció hitelességét és mosolyt csalva a gyermek arcára. A programozási funkció lehetővé teszi a parancsok programozását, amely lehetővé teszi a kutyával való interakció egyéni beállítását a gyermek képzeletének megfelelően.

A kutya világító szemekkel van felszerelve, amelyek villognak a feladatok végrehajtása közben, így még több valóságot adnak a játékhoz. A professzionális távirányítónak köszönhetően a működési hatótáv akár a 25 métert is eléri, így otthon és a szabadban is játszhatsz.

Ennek a robotkutyának az egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy képes reagálni az érintésre. A baba különféle funkciókat aktiválhat, ha gyengéden megérinti az állát, ami serkenti érzékszerveit, és ösztönzi az interakciót.

Emellett a kutya három különböző stílusban táncolhat zenére, ami még színesebbé és energikusabbá teszi a szórakozást. Nemcsak táncol, hanem aranyos mozdulatokat is végez, amelyek nevetésre és a szórakozásban való aktív részvételre ösztönzik gyermekét.

A nyomkövető módban a kutya követni tudja a távirányítót a kezében tartó gyereket, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot.

Egy intelligens, távirányítós, távirányítós robo-kutya nemcsak kiváló játék, hanem a gyermek tanulásának, fejlődésének eszköze is. Fejlett funkcióinak és valósághű megjelenésének köszönhetően minden kisgyermek kedvenc társa lesz, sok órányi szórakozást és oktatást biztosítva.

A kutyát egy 3,7V-os elem táplálja, amely a készlet részét képezi.

A távirányító 2x 1,5V AAA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.

A kutya méretei:

23cm x 23cm x 14cm

A csomag mérete:

27,5 cm x 25,5 cm x 16 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL19740
57 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991011156
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.