Repülő dinoszaurusz kézi vezérlésű helikopter zöld
search
  • Repülő dinoszaurusz kézi vezérlésű helikopter zöld
  • Repülő dinoszaurusz kézi vezérlésű helikopter zöld
  • Repülő dinoszaurusz kézi vezérlésű helikopter zöld

Repülő dinoszaurusz kézi vezérlésű helikopter zöld

19 180 Ft
Adóval együtt

Repülő dinoszaurusz kézi vezérlésű helikopter zöld A csodálatos zöld repülő dinoszaurusz igazi sláger a játékok világában

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Repülő dinoszaurusz kézi vezérlésű helikopter zöld

A csodálatos zöld repülő dinoszaurusz igazi sláger a játékok világában! Ez a rendkívüli játék felejthetetlen élményeket és lenyűgöző, örömmel és izgalommal teli pillanatokat kínál gyerekeknek és felnőtteknek.

Ezt a repülő dinoszauruszt kézzel irányíthatod, így nem csak egyedi játék, hanem kényelmes és könnyen használható is. A beépített magasságérzékelőnek köszönhetően csak helyezze a kezét a dinoszaurusz alá, és a játék szinte varázslatosan felemelkedik.

Egy további elem, amely még bájt ad a játéknak, a villogó színes fények repülés közben. Nekik köszönhetően minden repülés egy varázslatos látványossággá válik, amely kicsi és nagy felhasználóknak egyaránt örömet okoz.

Ez a csodálatos repülő dinoszaurusz nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját és képzelőerejét is.

A zavartalan szórakozás érdekében a készlethez tartozik egy töltő, amellyel gyorsan feltöltheti a dinoszaurusz akkumulátorát. Teljesen feltöltve a repülés körülbelül 5-8 percig tarthat.

Ez az egyedi játék tökéletes ajándék mindenkinek, aki felejthetetlen kalandokat szeretne átélni, és fantasztikus, örömmel és izgalommal teli pillanatokat szeretne.

Dinoszaurusz méretei:

14,5 cm x 13,5 cm x 4,5 cm

A csomag mérete:

20,5 cm x 15,5 cm x 5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 8 év feletti gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 8 lat
Płeć: Chłopcy
Wiek: 8+

GL19735
28 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991011101
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.