Fénykard kék robot lézerfény hangok
search
  • Fénykard kék robot lézerfény hangok
  • Fénykard kék robot lézerfény hangok

Fénykard kék robot lézerfény hangok

18 400 Ft
Adóval együtt

Fénykard kék robot lézerfény hangok A fénykard egy rendkívüli játék, amely elvezeti a gyerekeket az űrkalandok és az epikus csaták világába

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Fénykard kék robot lézerfény hangok

A fénykard egy rendkívüli játék, amely elvezeti a gyerekeket az űrkalandok és az epikus csaták világába. Robot alakú fogantyúja futurisztikus megjelenést kölcsönöz neki, kreatív játékra ösztönözve. A kard intenzív kék fényt bocsát ki, amely magával ragadja a tekintetet, hiteles küzdelem benyomását keltve. Ezenkívül az űrcsaták valósághű hangjai gazdagítják az élményt, serkentik a képzeletet és bevonják az érzékszerveket.

De ez nem minden! Ez a játék lézerfunkcióval is rendelkezik, amely új dimenziót ad a játékmenethez. A gyerekek a lézer segítségével célozhatnak és lőhetnek képzeletbeli ellenfelekre, ami fejleszti a kézügyességet és a képzeletet. Akár idegen lényekkel vívsz párbajt, akár egy invázió ellen védekezel, a fénykard felejthetetlen, akcióval és izgalommal teli pillanatokat biztosít.

Ez a kiterjedt játék nemcsak játékszer, hanem a képzelet és a kreativitás fejlesztésének eszköze is. Ennek köszönhetően a gyerekek felvehetik az űrhősök szerepét, és létrehozhatják saját történeteiket, kalandos és fantáziaelemekkel gazdagítva a játékot.

A kard 3x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.

Kard méretei:

57,5 cm x 11 cm x 4,5 cm

A csomag mérete:

60 cm x 16,5 cm x 5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Chłopcy
Wiek: +3

GL19546
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
5905991009214
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.