-38%

Lila bőr pénztárca fogantyúval

7 910 HUF12 830 HUF(-38%)
size
Raktáron - szállítási idő 3-6 munkanapig.
19999 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás mindössze 399 Ft.
Megbízható üzlet, 99% -os elégedettséggel.
TermékleírásGyártó/Márka Fashionhunters
Térmék kódi523_CE-PR-76119-CV.37fioletowy

Lila bőr pénztárca fogantyúval .

Lengyel márka - kiváló minőségű

A rangos lengyel LORENTI márka portfóliója, a rangos Női Év Márkája 2018 díj nyertese .

Az év női márkája - osztály és stílus az elismerés kifejezése a vállalat azon törekvése miatt, hogy a termékeket és szolgáltatásokat a legmagasabb színvonalhoz igazítja. Ez megkülönböztetés azoknak a vállalatoknak, amelyek javaslatai nélkülözhetetlen elemei a női világnak - kiváló minőségűek, páratlanok és egyedülállóak.

Az év női márkája cím nyertese megbízható cég, a legmagasabb minőségű termékekkel rendelkezik, modern technológiákat alkalmazva és innovatív megoldásokat vezetve be a legigényesebb nők számára.

Bemutatunk egy egyedi, bőr női pénztárcát a legújabb LORENTI kollekcióból.

Kiváló minőségű természetes bőrből készült . A LORENTI márka logója a pénztárca elején található. Minden pénztárcának egyedi stílusa és karaktere van . Úgy tervezték, hogy megfeleljen a legújabb trendeknek. Tökéletes ajánlat minden nő számára. Tökéletes minőség, tökéletes kivitelezés, egyedi megjelenés az Ön számára tökéletes ajánlatunk.

A zsebek és kártyahelyek átgondolt elrendezésének köszönhetően benne lesz mind a pénz, mind a legfontosabb kártyák és dokumentumok.

LORENTI márkájú termékek vásárlásakor biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőséget választja, amely garantálja a pénztárca hosszú távú és problémamentes használatát.

Csomagolás kérdések A pénztárca van csomagolva Lorenti cég doboz, emellett csomagolva egy márkás wrapper. Ajándéknak tökéletes. Rendkívül fontos, ha a pénztárca ajándék lesz egy szeretett személy számára. Már nem kell időt és pénzt pazarolni az ajándékcsomagolás keresésére. Elég egy dekoratív szalag / íj, és élvezheti a tehetséges nő örömét.

Fontos részletek:

Lengyel márka

Kiváló minőségű, természetes bőr

Prémium kategóriás termék

Antiallergiás

Tágas kialakítású központ

Tágas

Hely egy fényképhez

Cipzáras zseb

Csuklópánt

Merev doboz - kész ajándék!

Minden pénztárca tökéletesen készült, minden részletre nagy figyelmet fordítva. Ez garantálja a termék magas tartósságát . Ez a pénztárca sok éven át szolgálja Önt. A fém elemek, varrás, cipzárak és a pénztárca minden eleme PREMIUM osztályú terméket alkot. A bőr, amelyből a pénztárca készült, nagyon kellemes tapintású.

Paraméterek:

Márka: Lorenti

Cikkszám : 76119 CV PURPLE

Méret: nagy

Magasság (cm -ben): 10.5

Szélesség (cm -ben): 19.5

Vastagság (cm -ben): 2.5

Érmezsebek száma: 2

Bankjegyzsebek száma: 2

Kártyahelyek száma: 12

A dokumentumokhoz szükséges rekeszek száma: 4

Külső zár típusa:

Szín: lila / szilva

A szerelvények és zárak színe: ezüst

RFID leállítási funkció: nem

Ajándék doboz: igen

Garancia: 24 hónap