Íj célzóval a puha nyilakhoz tapadókoronggal, 6 darab
search
  • Íj célzóval a puha nyilakhoz tapadókoronggal, 6 darab
  • Íj célzóval a puha nyilakhoz tapadókoronggal, 6 darab
  • Íj célzóval a puha nyilakhoz tapadókoronggal, 6 darab
  • Íj célzóval a puha nyilakhoz tapadókoronggal, 6 darab

Íj célzóval a puha nyilakhoz tapadókoronggal, 6 darab

18 929 Ft
Adóval együtt

Íj céltáblával tapadókoronggal ellátott lágy nyilakhoz, 6 darab A tapadókoronggal ellátott habszivacs darts íj rendkívül kreatív és lebilincselő játék, amely nem csak szórakozást nyújt, de fejleszti a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt is a gyermekeknél

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Íj céltáblával tapadókoronggal ellátott lágy nyilakhoz, 6 darab

A tapadókoronggal ellátott habszivacs darts íj rendkívül kreatív és lebilincselő játék, amely nem csak szórakozást nyújt, de fejleszti a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt is a gyermekeknél. A készlet egy íjból és hat habszivacs nyílból áll, tapadókorongokkal, amelyek biztonságosan kilőhetők a mellékelt célpontra.

A játék fő célja a lövési készségek fejlesztése a pontos célzás és lövés révén. Játék közben a gyerekek fejlesztik a kézügyességet, a fókuszt és a precizitást, és igyekeznek a lehető legnagyobb pontossággal eltalálni a célt. Ez a tevékenységforma nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem fejleszti a motoros készségeket is, amelyek rendkívül fontosak a gyermek fejlődési folyamatában.

Emellett az íjjal való játék egy olyan versenyelemet is magában foglal, amely inspiráló lehet a gyerekek számára, hogy fejlesszék képességeiket és versenyezzenek a legjobb eredményért. A gyerekek közötti versengés olyan szociális készségeket is fejleszthet, mint az együttműködés és a fair play.

E játék másik rendkívüli előnye, hogy nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is vonzó lehet.

A tapadókoronggal ellátott habszivacs darts íj céltáblát is tartalmaz, amely tovább diverzifikálja a szórakozást azáltal, hogy különféle versenyeket és kihívásokat szervezhet gyerekeknek. Ennek köszönhetően a szórakozás még izgalmasabbá és lebilincselőbbé válik minden résztvevő számára.

Ív méretei:

35 cm x 26 cm x 3 cm

A csomag mérete:

32 cm x 25,5 cm x 4,5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL19726
230 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991011019
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.