Kézbesítési módok

A webáruház remekül beállított logisztikája az egyik legfontosabb tényező az ügyfél vásárlási döntésében. Ezért próbáltuk kiválasztani a legjobb fuvarozókat a piacon.

Az online áruházunkban vásárolt árut 3 fajta módon tudjuk Önnek szállítani.

Csomagküldő hálózat átvevőhelyei

Magyarországon 2977 átvevőhelyet biztosítunk, csomagját az Ön által kiválasztott átvevőhelyre küldjük. Ez egy nagyon népszerű szállítási mód a legkedvezőbb áron. Amint a szállítmány készen áll a kiválasztott átvevőhelyen, SMS-t kap egy egyedi kóddal és részletes információkkal. Ennek az egyedi kódnak az alapján a csomag csak Önnek lesz kiadva.

Csomagküldőn keresztül történő szállítás ára:

Rendelés értéke Szállításidíj Utánvétdíj
19 999 Ft-ig 999 Ft 299 Ft
19 999 Ft-tól 399 Ft 299 Ft

Magyar postával történő kézbesítés

A Magyar posta jelentős mértékben fejlesztette a szolgáltatásait és bővítette a szállítási lehetőségeit. Amennyiben a csomag kiszállításához a Magyar postát választja, otthoni vagy munkahelyi címre kézbesítik a csomagját.

Magyar postával történő szállítás ára

Rendelés értéke Szállításidíj Utánvétdíj
29 999 Ft-ig 1799 Ft 299 Ft
29 999 Ft-ig 399 Ft 299 Ft

 

 

DPD futárszolgálattal történő kézbesítés

A DPD futárszolgálat egyike a legrégebi futárszolgálatoknak Magyarországon. Több éves tapasztalatnak köszönhetően a DPD cég magas színvonalú szolgáltatásokkal dicsekedhet. Expressz kézbesítés az egész Magyarország területén. Szinte minden futárnál a csomagot készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti. A DPD futárszolgálat azon kevesek egyike mely meg tud birkózni a karácsonyi előtti kézbesítéssel. 

DPD futárszolgálattal történő szállítás ára

Rendelés értéke Szállításidíj Utánvétdíj
29 999 Ft-ig 1799 Ft 299 Ft
29 999 Ft-tól 399 Ft 299 Ft

 

payments
hu-HU
bejelentkezés
Még nincs fiókja?Iratkozzon fel most.