hintaló Little Dots 46 cm
search
  • hintaló Little Dots 46 cm
  • hintaló Little Dots 46 cm
  • hintaló Little Dots 46 cm
  • hintaló Little Dots 46 cm
  • hintaló Little Dots 46 cm
  • hintaló Little Dots 46 cm
  • hintaló Little Dots 46 cm

hintaló Little Dots 46 cm

35 587 Ft
Adóval együtt

Rocking Horse Little Dots 46 cm Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a kalandok rendkívüli világát egy kis hintalóval, amely sok örömet okoz gyermekének

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Rocking Horse Little Dots 46 cm

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a kalandok rendkívüli világát egy kis hintalóval, amely sok örömet okoz gyermekének! Ez az aranyos szürke ló fehér pöttyökkel nem csak játék, hanem egy barát, aki vidám zenét játszik a 3 R6 AA elemnek köszönhetően (nem tartozék). Rendkívül puha tapintású, éles szélek nélkül, teljes biztonságot garantál hintázás és játék közben.

A legmagasabb minőségi színvonalat biztosítjuk kis felfedezőink számára. A faroktámasz hevederekkel van felszerelve, amelyek ráadásul rögzítik a gyermeket hintázás közben, nyugodt és izgalmas szórakozást biztosítva.

A ló méretei: 46 cm magas, 60 cm hosszú és 37 cm széles. A fogantyúk 8 cm-es hossza tökéletesen illeszkedik a kis kezekhez, garantálva a szilárd fogást játék közben. A 20 cm széles és 18 cm mély ülés a 20 cm magas háttámlával együtt kényelmes helyet biztosít, amely teljes kényelmet biztosít a hosszú órákon át tartó szórakozás során.

A faroktartónk a legmagasabb színvonalon készült, ezért sok alkatrész fából készült, garantálva a tartósságot és szilárdságot.

Mi több, ez az egyedi játék még több lehetőséget kínál! A 8 cm átmérőjű kerekek kihajtásának lehetősége lehetővé teszi, hogy a hintaló fantasztikus lovaglóvá alakítsa, amely örömet okoz a kis felfedezőnek, és hosszú órákon át örömet okoz neki.

Ez nem csak egy játék, hanem egy nagyszerű eszköz a gyermek motorikus készségeinek, egyensúlyának és képzelőerejének fejlesztéséhez. Tökéletes ajándék minden kis kalandor számára, aki szereti az örömöt, a szórakozást és a varázslatos világ biztonságos és inspiráló felfedezését.

Farkszár méretei:

60 cm x 46 cm x 37 cm

A csomag mérete:

60 cm x 47 cm x 38 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: unisex
Wiek: 3 +

GL15632
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
5905679071694
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.