AGM zselés autó akkumulátor 24V14AH
search
  • AGM zselés autó akkumulátor 24V14AH

AGM zselés autó akkumulátor 24V14AH

46 561 Ft
Adóval együtt

AGM zselés autó akkumulátor 24V14AH Az AGM akkumulátorokban az elektrolitot (víz és kénsav keveréke) nagyrészt elnyeli az üvegszál

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

AGM zselés autó akkumulátor 24V14AH

Az AGM akkumulátorokban az elektrolitot (víz és kénsav keveréke) nagyrészt elnyeli az üvegszál. Az ilyen típusú akkumulátor teljesen karbantartásmentes. Normál használat során nem képződik gáz. Nem igényelnek szellőzést, ezek az akkumulátorok bárhová behelyezhetők.

Akkumulátoraink pufferes és ciklikus működésre alkalmasak:

Pufferműködés (vésztápellátás) – az akkumulátor folyamatosan a töltőrendszerhez van kötve, és vészhelyzeti áramforrásként szolgál áramkimaradás esetén.
Ciklikus munka - Az akkumulátor töltés után önálló energiaforrás a hozzá csatlakoztatott eszközök számára, lemerülés után - újra feltöltődik
Az AGM akkumulátorokat, ha nem pufferes működésre használják, speciális töltőkkel kell feltölteni. Ezek a töltők a megfelelő töltőáramot biztosítják az akkumulátor számára. Az autós töltő vagy más töltő használata az akkumulátorok töltésére legtöbbször az akkumulátor károsodásához vezet. Főleg ciklikus működés esetén töltse fel az akkumulátort minden használat után, ne merítse le az akkumulátort a lekapcsolási feszültség küszöbértéke alatt, és hagyja el (lemerült állapotban tárolja).

ELŐNYÖK:

✅ Sokoldalú felhasználás – különböző pozíciókban való munkavégzés lehetősége.

✅ Karbantartásmentes - nem igényelnek állandó karbantartást és elektrolit-utánpótlást.

✅ Tömör – nincs elektrolitszivárgás és a szivárgásokból eredő korrózió a nyomószelepeknek köszönhetően.

✅ Ellenálló – rendkívül ellenállóak az extrém hőmérsékletekkel, ütésekkel és mechanikai sérülésekkel szemben.

AJÁNLÁSOK:

Különösen ciklikus működés esetén minden használat után töltse fel az akkumulátort, ne merítse le az akkumulátort a feszültségküszöb alatt, és hagyja vagy tárolja lemerült állapotban. Az akkumulátor folyamatos tisztítást igényel. Mosáskor vagy tisztításkor ügyeljen arra, hogy ne kerüljön semmilyen szer vagy folyadék az akkumulátor belsejébe. A karbantartást nem igénylő akkumulátorok töltése ugyanúgy történik, mint a szervizelhető akkumulátorok.

SPECIFIKÁCIÓ:

- Névleges feszültség: 24 V
- Kapacitás: 14 Ah
- Méretek: 190x150x95mm

- Súly: 7,6 kg
- Típus: AGM

GL16949
22 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905884456798
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.