Fürdőjátékok Medúza búvárkészlet 6 részes
search
  • Fürdőjátékok Medúza búvárkészlet 6 részes
  • Fürdőjátékok Medúza búvárkészlet 6 részes
  • Fürdőjátékok Medúza búvárkészlet 6 részes

Fürdőjátékok Medúza búvárkészlet 6 részes

18 321 Ft
Adóval együtt

Fürdőjátékok Medúza búvárkészlet 6 részes A víz alatti játékkészlet tökéletes ajánlat, amely teljesen új szintre emeli gyermeke szórakozását

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Fürdőjátékok Medúza búvárkészlet 6 részes

A víz alatti játékkészlet tökéletes ajánlat, amely teljesen új szintre emeli gyermeke szórakozását. 6 darab színes medúzát tartalmaz, amelyek vidámságot és változatosságot kölcsönöznek víz alatti kalandjainak. A gyerekek örömmel töltik el, hogy izgalmas víz alatti versenyeket szervezhetnek barátaikkal, ami még izgalmasabbá és aktívabbá teszi a nyaralás pillanatait.

Nemcsak szórakozást nyújt, hanem ideális eszköz lesz az úszás és búvárkodás tanulásához is. Formálja a mozdulatokat és segíti a gyermek vízhez szoktatását, miközben fejleszti az önbizalmát és a vízi készségeket. A búvármedúzák biztonságos anyagokból készülnek, így biztosítva a gyermekek számára a biztonságos szórakozást. Különleges súlyuk azt jelenti, hogy mindig a fenékre esnek, egyenesen a lábukon maradva, ami megkönnyíti a megfogásukat és növeli a játék örömét.

Ez a készlet nemcsak nagyszerű szórakozás, hanem nagyszerű lehetőség a tanulásra és új készségek elsajátítására. A víz alatti kalandok medúzával a nyári napok kedvenc részévé válnak, sok örömet és felejthetetlen élményt adva a gyerekeknek.

A medúza méretei:

12,5cm x 4,5cm x 3cm

A csomag mérete:

25cm x 22,5cm x 3cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 6 év feletti gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 6 lat
Płeć: Uniseks
Hét: 6+

GL17890
2 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991007401
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.