Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz egy csónakban
search
  • Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz egy csónakban
  • Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz egy csónakban
  • Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz egy csónakban
  • Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz egy csónakban

Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz egy csónakban

18 186 Ft
Adóval együtt

Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz csónakban A fürdőjáték – a dinoszaurusz a csónakban egy rendkívül kreatív ajánlat, amely sok szórakozást nyújt a gyerekeknek a fürdőkádban vagy a medencében való játék közben

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Felhúzható fürdőjáték dinoszaurusz csónakban

A fürdőjáték – a dinoszaurusz a csónakban egy rendkívül kreatív ajánlat, amely sok szórakozást nyújt a gyerekeknek a fürdőkádban vagy a medencében való játék közben. Ez a kicsi és praktikus játék funkcionalitásának és vonzó kialakításának köszönhetően egyedülálló. A csónak alján található egy gomb, amit feltekerhetsz, ami nem csak a kis kezeknek könnyű, de extra szórakozást is ad.

Amikor a csónak készen van, csak helyezze a vízre, és az oldalakon elhelyezett két levél alakú evezőnek köszönhetően a játék elkezd mozogni a felszínen. Ez a hatás nemcsak lenyűgöző a gyermek számára, hanem arra is ösztönzi, hogy felfedezze és fejlessze képzeletét. A fedélzeten lévő dinoszaurusz egy szerepjáték elemet ad hozzá, ahol a kisgyerek különféle történeteket alkothat, miközben hajóval utazik.

Ezenkívül ez a játék nagyszerű oktatási eszköz lehet, amely arra ösztönzi gyermekét, hogy interaktív és vonzó módon tanulja meg a fizika alapelveit, például a mozgást és az úszást. Így a gyermek fürdés közben nemcsak jól érzi magát, hanem megtanulja és fejleszti kognitív és szociális készségeit, élvezi a kreatív játékot a vízben.

A gyűjtőcsomag 12 darabot tartalmaz. A játékok külön vásárolhatók meg.

A dinoszauruszok világoszöld, sötétzöld, kék és narancssárga színben kaphatók. Kérjük, vásárlás előtt válasszon színt. Ellenkező esetben a szín véletlenszerűen lesz kiválasztva.

Játék méretei:

12,5 cm x 9 cm x 7,5 cm

A csomag mérete:

40,5 cm x 32,5 cm x 9 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL17709
90 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991005599
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.