Fizetési módok

Fizetési módok

 

Arra törekszünk, hogy az ügyfeleinknek a legjobbat nyújtsuk, ezért 2 fajta fizetési módszert ajánlunk fel a webáruházban. Az online kártyás fizetés egyre népszerűbb. Ez a fizetési mód nagyon biztonságos, az Ön bankkártya adataihoz senkinek nincs hozzáférése. A második pedig klasszikus utánvétes fizetés, futárnak vagy a postán fizetheti ki csomagját az átvétel során.

 
  Online fizetés bankkártyával A GoPay Kapun keresztül

A hitelkártyával történő fizetés egy fizetési mód, ahol az ügyfél az árut egy fizetési kapun keresztül téríti meg. Egy biztonságos fizetési kapun keresztül adja meg a bankkártyaszámot, a bankkártya lejáratának dátumát és a CVC kódot. A GoPay-fizetési kaput a Magyar Nemzeti Bank szabályozza, amely garantálja annak biztonságát.

A hitelkártyás online fizetésnek egy nagy előnye van - a mi webáruházunkban teljesen INGYENES.

 
 
utánvétes fizetés a megrendelés átvételekor

Magyarországon még mindig ez a legnépszerűbb fizetési mód az online áruházakban vásárolt árucikkekért. A trend azonban kezdi megközelíteni a fejlett nyugati országokat, ahol az on-line fizetés már dominánsá vált. A megrendelt áruért fizetendő összeget készpénzben vagy bankkártyával fizeti az átvételnél /futárnak vagy postásnak/. Az utánvétes fizetés minden szállítónál díjköteles. A költsége 299 Ft. 

 

payments
hu-HU
bejelentkezés
Még nincs fiókja?Iratkozzon fel most.