Építési blokkok Space 2in1 Rocket Robot 363 elemek
search
  • Építési blokkok Space 2in1 Rocket Robot 363 elemek
  • Építési blokkok Space 2in1 Rocket Robot 363 elemek
  • Építési blokkok Space 2in1 Rocket Robot 363 elemek

Építési blokkok Space 2in1 Rocket Robot 363 elemek

20 081 Ft
Adóval együtt

Construction Blocks Space 2in1 Rocket Robot 363 elemek Construction Blocks Rocket A Robot 2in1 egy innovatív blokkkészlet, amely 363 elemből áll, és lehetőséget kínál két lenyűgöző szerkezet felépítésére: egy robot vagy egy űrrakéta

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Construction Blocks Space 2in1 Rocket Robot 363 elemek

Construction Blocks Rocket A Robot 2in1 egy innovatív blokkkészlet, amely 363 elemből áll, és lehetőséget kínál két lenyűgöző szerkezet felépítésére: egy robot vagy egy űrrakéta. Ez a készlet korlátlan szórakozást és kreatív kifejezési lehetőséget biztosít a gyerekeknek.

A készlet rendkívül fontos eleme a mellékelt használati útmutató, amely lépésről lépésre vezeti végig a felhasználót az összeszerelési folyamaton. A kézikönyvben található egyértelmű utasításoknak köszönhetően még a legfiatalabb tervezők is könnyedén összeállíthatják álommodelleiket, anélkül, hogy aggódnának az esetleges nehézségek miatt.

A blokkokat a szett alapját képező domináns fehér szín, valamint a szürke, narancs és fekete akcentusai jellemzik, amelyek karaktert és dinamikát kölcsönöznek a struktúráknak. Ezek a különféle színek nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöznek a készletnek, hanem megkönnyítik az egyes elemek megkülönböztetését az összeszerelés során.

A készletben található matricák további attrakciót jelentenek a kis konstruktőrök számára. A makett összeállítása után kedvükre díszíthetik, részletekkel kiegészítve, személyre szabva alkotásukat. Ez egy nagyszerű lehetőség a kreativitás és a kézi készségek fejlesztésére, valamint arra, hogy egyedi karaktert adjon minden egyes megépített szerkezethez.

A Rocket Robot 2in1 Construction Blocks készlet nemcsak több órányi kreatív játékot biztosít, hanem a képzelet, az építési készségek és a problémamegoldó készségek serkentésével támogatja a gyerekek fejlődését is. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szórakoztatást és tanulást is biztosítson egyetlen blokkban.

Robot méretei összeszerelés után:

18,5 cm x 13 cm x 10,5 cm

Az ütő méretei összeszerelés után:

22 cm x 16,5 cm x 6,5 cm

A csomag mérete:

38 cm x 26 cm x 6 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN17 szabványnak. 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 6 lat
Płeć: Chłopcy
Személy: 6 +

GL19600
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
5905991009757
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.