Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermek tartozékok Kék
search
  • Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermek tartozékok Kék
  • Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermek tartozékok Kék
  • Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermek tartozékok Kék
  • Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermek tartozékok Kék

Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermek tartozékok Kék

22 626 Ft
Adóval együtt

Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermektartozékok Kék A gyerekeknek szánt mikroszkóp nemcsak játék, hanem a tudomány és a felfedezés lenyűgöző világának kulcsa is

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Oktatási mikroszkóp kutatáshoz Gyermektartozékok Kék

A gyerekeknek szánt mikroszkóp nemcsak játék, hanem a tudomány és a felfedezés lenyűgöző világának kulcsa is. Ez egy tökéletes ajándék egy kis kutatónak, aki szeretné felfedezni a világ szabad szemmel nem látható titkait.

Ezzel a mikroszkóppal a gyerekek közelebbről is szemügyre vehetnek különféle tárgyakat, a mindennapi tárgyaktól a mikroorganizmusokig. Ez egy rendkívüli oktatási eszköz, amely tanulásra és felfedezésre ösztönöz, kíváncsiságot és kreativitást serkent.

A mikroszkóp számos testreszabási lehetőséget kínál, lehetővé téve az objektumok különböző nagyítási szinteken történő megtekintését. A gyermek beállíthatja felkészülésének magasságát és lencséjét, hogy minél többet lásson belőle. Ezenkívül egy forgatható objektív különböző zoomszintű objektívekkel lehetővé teszi számos különböző szerkezet és részlet vizsgálatát.

A LED világításnak köszönhetően a vizsgált objektumok láthatósága kiváló. Ez sokkal könnyebbé teszi a megfigyeléseket és a kísérleteket.

Az egyik legizgalmasabb funkció az akár 1200x-os nagyítás, amely lehetővé teszi, hogy mélyebbre nézzen, és szabad szemmel láthatatlan részleteket is megtekintsen. Ez egy rendkívüli lehetőség az ismeretlen felfedezésére és a tanulás iránti szenvedély fejlesztésére.

A készlet tartalmaz egy telefontartót, így a kamerát kiegészítő megfigyelőeszközként is használhatod. Ez egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a mikrovilág még pontosabb megtekintését és részletesebb kutatást.

A gyerekeknek szánt mikroszkóp nemcsak szórakoztató, hanem tanulságos is. Ez egy olyan eszköz, amely fejleszti a kognitív készségeket, a világ iránti kíváncsiságot és az új dolgok felfedezése iránti szenvedélyt. Lehetőséget ad a kisgyermeknek, hogy önállóan kísérletezzen és fedezze fel az őt körülvevő világ titkait.

A mikroszkóp 3x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.

Mikroszkóp méretei:

25 cm x 18 cm x 8 cm

A csomag mérete:

28 cm x 25,5 cm x 11,5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 8 év feletti gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 8 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: 8+

GL19744
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
5905991011194
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.