Kosárlabda Kosár állítható labdapumpa 138cm kék
search
  • Kosárlabda Kosár állítható labdapumpa 138cm kék
  • Kosárlabda Kosár állítható labdapumpa 138cm kék
  • Kosárlabda Kosár állítható labdapumpa 138cm kék

Kosárlabda Kosár állítható labdapumpa 138cm kék

26 234 Ft
Adóval együtt

Kosárlabda kosárlabda állítható labdapumpa 138cm kék A gyerekeknek szánt állítható kosárlabda karika nem csak egy közönséges sportfelszerelés, hanem egy kapu a nagyszerű szórakozáshoz és a képességfejlesztéshez

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Kosárlabda kosárlabda állítható labdapumpa 138cm kék

A gyerekeknek szánt állítható kosárlabda karika nem csak egy közönséges sportfelszerelés, hanem egy kapu a nagyszerű szórakozáshoz és a képességfejlesztéshez. A kék színben az állvány esztétikusan néz ki, és felkelti a fiatal játékosok figyelmét. Legnagyobb előnye azonban a magasság beállításának lehetősége – az 5 fokozatú beállítás lehetővé teszi, hogy minden gyermekhez és képességeihez igazodjon.

A legalacsonyabb, 70 cm-es beállítással még a legkisebb gyerekek is élvezhetik a játékot és fejleszthetik képességeiket. A képességek növekedésével pedig az állvány könnyen magasabb szintre állítható, egészen lenyűgöző 138 cm-ig. Ez nemcsak rugalmasságot biztosít, hanem arra is motiválja a gyerekeket, hogy kihívást jelentsenek maguknak, és egyre magasabb és magasabb célok elérésére törekedjenek.

A szilárd konstrukció garantálja a biztonságot játék közben, az egyszerű összeszerelés pedig gyors mozgatást és beszerelést tesz lehetővé a különböző helyeken. Ennek köszönhetően a gyerekek a kertben, az udvaron és otthon is kosarazhatnak.

A készlet tartalmaz egy labdát és egy pumpát is, amivel a gyerekek azonnal elkezdhetnek játszani.

Ez az állítható kosárlabda karika nem csak a fizikai aktivitás eszköze, hanem az egészséges életmód kialakításának, a sportkészségek fejlesztésének és az önbizalom építésének eszköze is kiskorától kezdve. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze a gyerekeket mozgásra, szórakoztató módon támogatja testi és érzelmi fejlődésüket.

A csomag mérete:

43,5 cm x 33 cm x 19 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL19727
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
5905991011026
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.