Felfújható boxtáska piros kék 125cm
search
  • Felfújható boxtáska piros kék 125cm
  • Felfújható boxtáska piros kék 125cm
  • Felfújható boxtáska piros kék 125cm

Felfújható boxtáska piros kék 125cm

20 619 Ft
Adóval együtt

Felfújható boxtáska piros kék 125cm Bemutatjuk a felfújható boksztáskát – a tökéletes társ a fiatal harcművészetek szerelmeseinek

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Felfújható boxtáska piros kék 125cm

Bemutatjuk a felfújható boksztáskát – a tökéletes társ a fiatal harcművészetek szerelmeseinek! Ez a színes, intenzív piros és kék árnyalatú táska nem csak edzéseszköz, hanem rengeteg szórakozás forrása is.

A lenyűgöző, 125 cm-es magasságával a táska tökéletes a fiatalabb bokszrajongóknak, dinamikus edzést és képességfejlesztést biztosít. Érdemes megjegyezni, hogy nem csak a technika fejlesztésének kiváló eszköze, hanem nagy örömet és elégedettséget okoz az edzéssel.

Az edzéskomfort további növelése érdekében a táska kék alapja vízzel feltölthető, ami további stabilitást biztosít intenzív ütések során. A szilárd felépítésnek köszönhetően a táska tartós és készen áll arra, hogy ellenálljon a legerőteljesebb edzéseknek is.

A felfújható boksztáska nemcsak sportfelszerelés, hanem barát a gyerekek képességeinek fejlesztésében és egészséges fizikai aktivitásában is. Színes dizájnja és dinamikus karaktere révén táskánk nem csak a boxtechnikát fejleszti, hanem mozgásra inspirál és támogatja a sportszenvedélyek fejlődését is. Hagyja, hogy gyermeke mosolyogva és szenvedéllyel induljon el a fizikai aktivitás útján, és válassza felfújható boksztáskánkat!

A csomag mérete:

28 cm x 22,5 cm x 5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Chłopcy
Wiek: +3

GL17225
52 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991000488
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.