Figura hal kardhal kardhal korallzátony hal
search
  • Figura hal kardhal kardhal korallzátony hal
  • Figura hal kardhal kardhal korallzátony hal
  • Figura hal kardhal kardhal korallzátony hal

Figura hal kardhal kardhal korallzátony hal

19 180 Ft
Adóval együtt

Szoborhal Kardhal Kardhal Korallzátonyhal A kardhal figura a korallzátonyon egy vonzó játék, amely tökéletes a tengeri kalandok és a víz alatti világ iránti érdeklődésének szerelmeseinek

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Szoborhal Kardhal Kardhal Korallzátonyhal

A kardhal figura a korallzátonyon egy vonzó játék, amely tökéletes a tengeri kalandok és a víz alatti világ iránti érdeklődésének szerelmeseinek. Ez a figura gondosan készült rugalmas anyagból, ami nem csak tartóssá, de sérülésekkel szemben is ellenállóvá teszi, így biztosítva a hosszan tartó játékot.

A kardhalat nagyon valósághűen reprodukálták, mind a színek, mind az anatómiai részletek tekintetében, ami e faj igazi képviselőjére emlékeztet. Kifejező színei és részletei hiteles megjelenést kölcsönöznek neki, így a gyerekek úgy érezhetik, mintha a tengeri világot fedeznék fel.

Sőt, a kardhal figura mozgatható uszonyokkal és farokkal van felszerelve, ami interaktivitást és különféle elrendezési lehetőséget ad játék közben. Ennek köszönhetően a gyerekek könnyedén játszhatnak különféle jeleneteket a víz alatti életből, fejlesztve képzelőerejüket és kreativitásukat.

A készlet két sárga halat is tartalmaz, amelyek a szórakozás további elemei lehetnek, és különféle forgatókönyvek és életszimulációk létrehozására ösztönöznek egy korallzátonyban.

A csomag mérete:

24 cm x 18 cm x 10 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL17805
56 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991006558
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.