Egyszarvú plüss ugráló ló, fehér
search
  • Egyszarvú plüss ugráló ló, fehér
  • Egyszarvú plüss ugráló ló, fehér
  • Egyszarvú plüss ugráló ló, fehér
  • Egyszarvú plüss ugráló ló, fehér

Egyszarvú plüss ugráló ló, fehér

18 446 Ft
Adóval együtt

Unikornis plüss ugráló ló, fehér A plüss egyszarvú ló egy rendkívüli játék, amely a mesék és az álmok világába repíti a gyerekeket, elragadtatva varázsával és megindító szórakozásával

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Unikornis plüss ugráló ló, fehér

A plüss egyszarvú ló egy rendkívüli játék, amely a mesék és az álmok világába repíti a gyerekeket, elragadtatva varázsával és megindító szórakozásával.

A mi egyszarvú lovunk nem csak egy közönséges plüssállat, hanem egy barát, aki mindig a kis felfedezők rendelkezésére áll. Kis méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden kis kézbe, így kényelmes és élvezetes játék közben. Finom, fehér bundája finom ezüst csillagokkal, színes farokkal és sörényével pedig egyedi bájt kölcsönöz neki, amely minden gyermeket elragad.

Egy igazi csodaországi lóra hasonlító plüss egyszarvúunk imádnivaló kék szárnyakkal rendelkezik, amelyek még több varázslatot és fantáziát adnak hozzá. De ez nem minden! A megfeszített kötélnek köszönhetően a ló vidáman ugrál és forgatja a farkát, ami még izgalmasabbá és mosolygással telivé teszi a szórakozást.

Ez nem csak egy játék – ez egy varázslatos utazás a képzelet és az álmok világába. Egyszarvú lovunk nem csak szórakoztat, hanem fejleszti a gyermek képzeletét, mozgáskoordinációját és motorikus készségeit is. Ennek köszönhetően minden pillanat egy felejthetetlen kalandmá válik a mágia és a fantázia országában.

A gyűjtőcsomagban 9 db van. A lovak külön vásárolhatók meg.

A farokszár méretei:

15 cm x 12,5 cm x 8 cm

A gyűjtőcsomagolás méretei:

30,5 cm x 28 cm x 12 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Dziewczynki
Wiek: +3

GL17684
288 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991005346
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.