Figurák készlete: erdei állatok, szarvas, vaddisznó, róka, gorilla
search
  • Figurák készlete: erdei állatok, szarvas, vaddisznó, róka, gorilla
  • Figurák készlete: erdei állatok, szarvas, vaddisznó, róka, gorilla
  • Figurák készlete: erdei állatok, szarvas, vaddisznó, róka, gorilla

Figurák készlete: erdei állatok, szarvas, vaddisznó, róka, gorilla

19 913 Ft
Adóval együtt

Figurák készlete: Erdei állatok, szarvas, vaddisznó, róka, gorilla Az állatfigurák készlete csodálatos utazás a kalandok és felfedezések földjére minden kis természetrajongó számára

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Figurák készlete: Erdei állatok, szarvas, vaddisznó, róka, gorilla

Az állatfigurák készlete csodálatos utazás a kalandok és felfedezések földjére minden kis természetrajongó számára. A készletben négy elbűvölő karakter található: egy szarvas, egy gorilla, egy róka és egy vaddisznó, mindegyiket a legapróbb részletekig ábrázolva. Az erős anyagból készült figurák készen állnak az izgalmas játékra, akár bent, akár a szabadban játszanak a gyerekek.

A kiváló kidolgozásnak és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően a készlet minden szereplője életre kel, ami magára vonzza a figyelmet, és felejthetetlen öröm- és lenyűgöző pillanatokat biztosít. Tartósságuk és szilárdságuk azt jelenti, hogy különféle körülmények között használhatók, akár otthon, akár a szabadban együtt játszva.

Ezek a valósághű megjelenésű figurák nem csak szórakozást nyújtanak, hanem bővítik a gyermek ismereteit az állatvilág sokszínűségéről. Nekik köszönhetően a gyerekek különféle forgatókönyveket játszhatnak ki, fejleszthetik képzelőerejüket és észlelőképességüket.

Ez a figurakészlet nemcsak játék, hanem oktatási és fejlesztési eszköz is, amely a természet felfedezésére és az állatok iránti szenvedély kialakítására inspirál már kiskorától kezdve.

A csomag mérete:

24,5 cm x 19 cm x 6,5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL17663
13 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991005131
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.