Állatok figurák zsiráf flamingó elefánt tigris halmaza
search
  • Állatok figurák zsiráf flamingó elefánt tigris halmaza
  • Állatok figurák zsiráf flamingó elefánt tigris halmaza
  • Állatok figurák zsiráf flamingó elefánt tigris halmaza

Állatok figurák zsiráf flamingó elefánt tigris halmaza

20 383 Ft
Adóval együtt

Állatok figurák készlete Zsiráf Flamingó Elefánt Tigris Az állatfigurák készlete csodálatos utazás a kalandok és felfedezések földjére minden kis természetrajongó számára

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Állatok figurák készlete Zsiráf Flamingó Elefánt Tigris

Az állatfigurák készlete csodálatos utazás a kalandok és felfedezések földjére minden kis természetrajongó számára. A készlet hat aranyos karaktert tartalmaz: egy zsiráfot, egy flamingót, két tigrist, egy elefántot és egy pangolint. Mindegyik a legapróbb részletben van megjelenítve. Az erős anyagból készült figurák készen állnak az izgalmas játékra, akár bent, akár a szabadban játszanak a gyerekek.

A kiváló kidolgozásnak és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően a készlet minden szereplője életre kel, ami magára vonzza a figyelmet, és felejthetetlen öröm- és lenyűgöző pillanatokat biztosít. Tartósságuk és szilárdságuk azt jelenti, hogy különféle körülmények között használhatók, akár otthon, akár a szabadban együtt játszva.

Ezek a valósághű figurák nem csak szórakozást nyújtanak, hanem bővítik a gyermek ismereteit az állatvilág sokszínűségéről. Nekik köszönhetően a gyerekek különféle forgatókönyveket játszhatnak ki, fejleszthetik képzelőerejüket és észlelőképességüket.

Ez a figurakészlet nemcsak játék, hanem oktatási és fejlesztési eszköz is, amely a természet felfedezésére és az állatok iránti szenvedély kialakítására inspirál már kiskorától kezdve.

A csomag mérete:

24,5 cm x 19 cm x 6,5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL17662
56 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991005124
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.