Víz alatti tengeri állatok figurák 12 darabos halmaza
search
  • Víz alatti tengeri állatok figurák 12 darabos halmaza
  • Víz alatti tengeri állatok figurák 12 darabos halmaza
  • Víz alatti tengeri állatok figurák 12 darabos halmaza

Víz alatti tengeri állatok figurák 12 darabos halmaza

18 711 Ft
Adóval együtt

Víz alatti tengeri állatok figurák készlete 12 darab A tengeri állatfigurák készlete egy rendkívüli kollekció, amely az óceán lenyűgöző világába repíti a gyerekeket

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Víz alatti tengeri állatok figurák készlete 12 darab

A tengeri állatfigurák készlete egy rendkívüli kollekció, amely az óceán lenyűgöző világába repíti a gyerekeket. A készlet 12 valósághű modellt tartalmaz, mint például vízi ló, medúza, rája és tengeri csillag. Minden figurát gondosan megszerkesztettek, hogy a lehető leghűebben reprodukálják a valódi tengeri élőlényeket, ami felkelti a gyerekek kíváncsiságát és örömét.

Ennek a készletnek köszönhetően a gyerekek nem csak szórakozhatnak, hanem megismerhetik a tengeri állatok életét és sokszínűségét is. Játék közben létrehozhatják saját víz alatti történeteiket, felfedezhetik az óceán titkait, valamint fejleszthetik képzelőerejüket és kreativitásukat.

Ez a készlet nem csak órákig tart remek szórakozást, de egyben remek oktatási eszköz is. A gyerekek elmélyíthetik ismereteiket a tengeri élőlények sokszínűségéről, megtanulhatják az egyes fajok nevét és jellemző vonásait, fejleszthetik az empátiát és a természeti környezet iránti tiszteletet.

Ez egy egyedülálló lehetőség a szórakozás és a tanulás összekapcsolására, amely nem csak intellektuálisan fejleszt. Ennek a készletnek köszönhetően a gyerekek rendkívüli utazásra indulhatnak az óceánon, felfedezve annak szépségét és gazdagságát, miközben tanulnak és fejlesztik kognitív készségeiket.

A csomag mérete:

30,5 cm x 25 cm x 3,5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL17519
114 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991003687
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.