Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga
search
  • Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga
  • Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga
  • Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga

Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga

18 729 Ft
Adóval együtt

Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga A sárga pop-it fox játék egy innovatív és lebilincselő játék, amely nemcsak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyermek kulcsfontosságú készségeit is

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga

A sárga pop-it fox játék egy innovatív és lebilincselő játék, amely nemcsak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyermek kulcsfontosságú készségeit is. Vonzó dizájnja aranyos rókával és élénk színeivel a gyerekek kedvencévé teszi.

A játékos fő feladata, hogy a játékfelületen lévő összes zöld kiemelkedést lenyomja. Minden egyes nyomás edzés az észlelőképességedre és a reflexeidre. A játék azonban izgalmasabbá válik egy további funkcióval - a vörös kiemelkedésekkel, amelyek bombaként hatnak. Ha a piros kiemelkedés világít, a játékosnak el kell kerülnie, ami kockázati és stratégiai elemet visz be a játékba.

A pop-it játék 6 másik játékmódot is kínál, amelyek változatosságot biztosítanak, és gondoskodnak arról, hogy a játék soha ne legyen unalmas. Minden mód egyedi szabályokkal és kihívásokkal rendelkezik, amelyek megkövetelik a játékosoktól, hogy különböző képességekkel és megközelítésekkel rendelkezzenek a játékhoz. Ennek köszönhetően a gyerekek folyamatosan felfedezhetik a játék új aspektusait, és különféle módokon fejleszthetik képességeiket.

A játék további előnye a hangeffektusok, amelyek dinamikát és érzelmeket kölcsönöznek minden játéknak. Hangok jelzik a helyes nyomást, és figyelmeztetnek egy közeledő bombára, ami növeli a játékosok elkötelezettségét és izgalmát.

A sárga pop-it fox játék nemcsak remek szórakozás, hanem oktatási eszköz is. A nyúlványok megnyomásával a gyerekek fejlesztik manuális készségeiket, megtanulnak gyorsan reagálni az ingerekre és nyomás alatt dönteni. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kreatív és oktató jellegű időt töltsön.

A játék 3x 1,5 V-os AAA elemmel működik, amelyeket a készlet nem tartalmaz.

Játék méretei:

14 cm x 11,5 cm x 5 cm

A csomag mérete:

14,5 cm x 12,5 cm x 6 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL20108
2 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991023005
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.